Over mij

Over mij

Angelique Boumans

Angelique Boumans

Even voorstellen….

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Angelique, getrouwd en trotse moeder van 1 dochter en 2 zonen. In 2009 kreeg ik de gelegenheid om diverse massage-cursussen te volgen. Wat voor mij toen begon als hobby is steeds meer - mede door persoonlijke, positieve ervaringen met holistic pulsing behandelingen en celzout-therapie - gegroeid naar de wens om ook anderen te helpen bij het in balans brengen van lichaam en geest. Daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk. In deze knusse, gezellige ruimte voel ik me helemaal op mijn gemak en kan ik mensen ontspanning bieden maar ook de mogelijkheid om weer bewust te worden van hun eigen kracht en energie. Even niet bezig zijn met spanning en stress maar weer één worden met je lijf!

“It’s balance time”

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een massage, holistic pulsing behandeling en/of celzout-therapie.

Tot gauw bij Balance & Blizz!

Angelique Boumans

Angelique Boumans

Even voorstellen...

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Angelique, getrouwd en trotse moeder van 1 dochter en 2 zonen. In 2009 kreeg ik de gelegenheid om diverse massage-cursussen te volgen. Wat voor mij toen begon als hobby is steeds meer - mede door persoonlijke, positieve ervaringen met holistic pulsing behandelingen en celzout-therapie - gegroeid naar de wens om ook anderen te willen helpen bij het in balans brengen van lichaam en geest. Daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk. In deze knusse, gezellige ruimte voel ik me helemaal op mijn gemak en kan ik mensen ontspanning bieden maar ook de mogelijkheid om weer bewust te worden van hun eigen kracht en energie. Even niet bezig zijn met spanning en stress maar weer één worden met je lijf!

“It’s balance time”

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een massage, holistic pulsing behandeling of                celzout-therapie. Tot gauw bij Balance & Blizz!

Logo Balance & Blizz

Balance & Blizz is Wellness Academie gecertificeerd

Gegevens

Adres

De Regeakker 13
5768 XV  Meijel

Contact

E: 

T: 06-191 697 84

Openingstijden

Balance & Blizz

Ma    10.00 – 17.00 uur
Di    10.00 – 17.00 uur
Woe    10.00 – 12.30 uur
Do    10.00 – 17.00 uur
Vrij    10.00 – 17.00 uur
Za    10.00 – 12.30 uur
Zo    Gesloten

Social Media

Volg me op Facebook

Erkend zorgmasseur

Zorgmasseur licentie logo
Logo Balance & Blizz