Nieuws

Nieuws

Najaarsactie!

De zomervakantie is voorbij en voor velen was er weer wat meer ruimte om hier lekker van te genieten. Maar hoe snel vallen we hierna weer terug in de automatische modus van "snel, snel, snel"? Eerder dan je denkt.

Voor wie een beetje vast wil houden aan de "relax"-modus, heeft Balance & Blizz een mooie najaarsactie!! Wanneer u 2 massages naar keuze tegelijk boekt, dan krijgt u 25% korting op elke behandeling.  De najaarsactie geldt van 20 september tot en met 30 november 2021, dus beide afspraken mogen gespreid ingeboekt worden. Voorwaarde is wel dat ze op dezelfde dag aangemeld worden.

Voor de eerste 10 boekingen staat er een voeten-verwen-pakketje klaar, wees er snel bij en maak 2 afspraken tegelijk mét korting! 

 

"It's balance time"

 

Binnenkort nieuw bij Balance & Blizz!!

Vanaf 25 oktober a.s. kunt u bij Balance & Blizz ook een stoelmassage boeken!

Deze massage is in mijn praktijk vooral gericht op ouderen, maar ook stoelmassages op de werkplek behoren tot de mogelijkheid. Deze zijn op aanvraag in te boeken. Neem hiervoor contact met mij op.

Wat is stoelmassage voor ouderen?

Stoelmassage voor ouderen is vooral gericht op het zacht en liefdevol masseren van de rug, nek, schouders en armen. Hierbij zit men op een speciaal ontworpen stoel, waardoor het lichaam zich helemaal kan ontspannen. Vooral ouderen missen het gevoel van aanraking en doordat deze massage gegeven wordt waarbij men de kleding aan kan houden, is deze vorm van masseren zeer toegankelijk en laagdrempelig.

De massage wordt op een zachte, liefdevolle manier toegepast. De weerstand wordt verhoogd en ook de spieren worden losser. Duur van de stoelmassage is 30 minuten en kost € 20,00.

Een massage of behandeling boeken?

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak.

Logo Balance & Blizz

Gegevens

Adres

De Regeakker 13
5768 XV, Meijel

Contact

Openingstijden

Balance & Blizz

Ma    9.00 – 22.00 uur
Di    9.00 – 22.00 uur
Woe    9.00 – 12.00 uur
Do    9.00 – 22.00 uur
Vrij    9.00 – 22.00 uur
Za    9.00 – 12.00 uur
Zo    Gesloten

Social Media

Volg me op Facebook

Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn zal ik deze in mijn praktijk zorgvuldig naleven.

Logo Balance & Blizz