Holistic pulsing

Holistic pulsing

Holistic pulsing; hoe werkt dat eigenlijk?


Holistic pulsing is een vorm van massage (met kleding aan) waarbij je lichaam door wiegen, rollen en stretchen in beweging wordt gebracht. Door de “stroming” die in je lichaam ontstaat kun je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze - waar mogelijk - loslaten. Holistic pulsing heeft een diep ontspannende en helende werking.


Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit water. Door fysieke en emotionele problemen ontstaan er blokkades in jouw lichaam. Met holistic pulsing worden deze blokkades waargenomen en in beweging gezet, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Praktijkruimte Balance & Blizz

De 5 basispijlers


Holistic pulsing is gebaseerd op 5 basispijlers die ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het dagelijks leven.

  1. Ontmoeten: tijdens een pulsingsessie wordt op een direct voelbare maar respectvolle manier contact gemaakt. Deze ontmoeting is het draagvlak waarbinnen het proces van ontspannen en loslaten zich kan voltrekken. Het contact is daarom van wezenlijk belang.
  2. Gewaarworden: holistic pulsing stimuleert je om je oorspronkelijke lichaamsbewustzijn opnieuw te ontdekken. Het is een uitnodiging om niet meer voornamelijk uit het verstand te leven, maar te luisteren naar het verhaal van je vanzelfsprekende lichaam.
  3. Accepteren: in een pulsingsessie wordt je uitgenodigd om dat wat zich aandient ten volle te accepteren zoals het is, zonder oordeel. Zo ontstaat er ruimte voor een positieve levensstroom.
  4. In je eigen kracht komen: holistic pulsing stimuleert je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te pakken en de vragen “wat wil ik?”, “wat kan ik?” en “wat doe ik?” serieus te nemen.
  5. Stromen: holistic pulsing nodigt je uit je te openen voor een vitale levensstroom waarin je ruimte geeft aan emoties, gevoelens en impulsen. Dat is wezenlijk nodig om het leven te kunnen ervaren als een stromend, sprankelend, vreugdevol en boeiend avontuur!

 

“Van jezelf houden is de kracht die je heelt”

Benieuwd wat holistic pulsing voor jou kan betekenen?

Volg je impuls en boek online een afspraak!

Logo Balance & Blizz

Balance & Blizz is Wellness Academie gecertificeerd

Gegevens

Adres

De Regeakker 13
5768 XV  Meijel

Contact

E: 

T: 06-191 697 84

Openingstijden

Balance & Blizz

   
Di    10.00 – 17.00 uur
   
Do    10.00 – 17.00 uur
   
Za    9.00 – 12.30 uur
Zo    Gesloten

Social Media

Volg me op Facebook

Erkend zorgmasseur

Zorgmasseur licentie logo
Logo Balance & Blizz