Waarom een massage?

Waarom een massage?

Een massage is ontspannend en verbetert je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Massage verbetert ook je bloedcirculatie en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Tevens bevordert massage de aanmaak van serotonine (gelukshormoon) en oxytocine (knuffel-hormoon) die rust, geborgenheid en veiligheid opleveren. Je weerstand wordt bevorderd en er ontstaat rust in je hoofd.

Wetenschappelijk onderzoek (gedaan naar het effect van massages op je gezondheid) heeft aangetoond dat door massage een toename plaatsvindt van witte bloedcellen. Hierdoor versterkt het immuunsysteem en reageert het lichaam sneller op ziekteverwekkers. Massage werkt cortisol-verlagend, cortisol is het stresshormoon. Als dit hormoon te lang in het lichaam aanwezig is heeft dat een ongunstig effect op de weerstand.

Door de diepe, ontspannende werking van een massage schakelt het zenuwstelsel over op een herstellende modus. Waarom zou je je lichaam al deze positiviteit niet gunnen?

Maak vandaag nog een afspraak, want ook jij verdient je eigen “balance time”!

Voeten massage

Vind jij dat je een ontspannende massage verdient?

Volg je gevoel en boek online een afspraak!

Logo Balance & Blizz

Gegevens

Adres

De Regeakker 13
5768 XV, Meijel

Contact

Openingstijden

Tot en met 25 januari a.s. is de praktijk vanaf 17.00 uur gesloten. Op woensdag- en zaterdagmiddag is daarom de praktijk extra geopend. Gaat uw voorkeur uit naar één van deze middagen neem dan even contact op. Online een afspraak maken is namelijk niet mogelijk.

Balance & Blizz

Ma    9.00 – 22.00 uur
Di    9.00 – 22.00 uur
Woe    9.00 – 12.00 uur
Do    9.00 – 22.00 uur
Vrij    9.00 – 22.00 uur
Za    9.00 – 12.00 uur
Zo    Gesloten

Social Media

Volg me op Facebook

Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn zal ik deze in mijn praktijk zorgvuldig naleven.

Logo Balance & Blizz