Maak kennis met celzout-therapie

Maak kennis met celzout-therapie

Uit eigen ervaring weet ik dat een goede gezondheid het allerbelangrijkste bezit is in het leven. Het liefst willen we graag zo lang mogelijk vitaal blijven en vreugdevol in het leven staan. Hiervoor is gezonde voeding, beweging, ontspanning en een goede nachtrust van groot belang.

De huidige maatschappij en het jachtige leven dat dit met zich meebrengt, leidt vaak tot stress en spanningen. Ons lichaam reageert negatief als het hierdoor uit balans raakt met allerlei klachten en kwaaltjes tot gevolg. En juist bij grote fysieke of mentale inspanning óf als je aan het genezen bent is een goede balans heel belangrijk. Om dagelijks goed te kunnen functioneren zijn minerale zouten als werkstoffen onmisbaar.

Als de mineralenbalans in ons lichaam verstoord raakt dan lukt het de cellen en het weefsel in ons lichaam niet meer goed om hun taak te volbrengen. Het lukt dan ook niet meer om de mineralenbalans te herstellen. De klachten die hierdoor ontstaan zijn signalen van het lichaam om jou te laten weten waar extra ondersteuning nodig is.

Celzouten

De celzouten volgens dr. Schüssler spelen een belangrijke rol bij de ondersteuning om op een eenvoudige en natuurlijke manier het basis evenwicht van je lichaam te helpen herstellen. Celzouten zijn minerale verbindingen zoals die van nature in ons lichaam voorkomen. Het zijn als het ware “sleutels” die nodig zijn om aan een taak te beginnen én om die taak ook tot een goed einde te brengen.

Normaal gesproken maakt het lichaam deze verfijnde minerale verbindingen voortdurend zelf aan. Zogezegd kan deze werking uit balans raken door grote belasting en inspanning. De Schüsslerzouten, welke door dr. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) zijn ontwikkeld, ondersteunen de opname en verwerking van minerale stoffen en daarmee ook de gezondheid van de cellen in het lichaam.

Schüsslerzouten

  • hebben geen nadelig effect op bestaande therapieën
  • kunnen bestaande therapieën ondersteunen
  • kunnen als kuur worden toegepast
  • verhogen de kwaliteit van het leven
  • versterken de orgaanfuncties
  • bevorderen de beweeglijkheid
  • ondersteunen een gezonde voeding
  • worden al 140 jaar met succes gebruikt!

 

Schüsslerzouten

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de Schüsslerzouten mijn gewrichtsklachten in knie en vingers, maar ook de pijn in mijn onderrug hebben weggenomen. En na ruim 35 jaar een ontregelde vochthuishouding mag ik concluderen dat deze – dankzij de Schüsslerzouten – aanzienlijk is verbeterd. De celzouten hebben mijn leven verrijkt en deze verrijking gun ik ieder mens!

Op dit moment volg ik de opleiding tot professioneel celzout-consulent, zodat ik mensen kan helpen om hun lichaam weer te stimuleren de cellen op een gezonde manier te vullen. Indien gewenst kan een combinatie van holistic pulsing behandelingen met celzout-therapie ingezet worden.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Weet in elk geval dat jouw hulpvraag altijd centraal staat.

Bel 06-191 697 84 voor meer informatie of maak online een afspraak. Ik help je graag op weg naar een gezond(er) lichaam!

 

“Zorg goed voor je lichaam. Het is je permanente woonplek.”

Weten wat celzouten voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Logo Balance & Blizz

Gegevens

Adres

De Regeakker 13
5768 XV  Meijel

Contact

Openingstijden

Balance & Blizz

Ma    10.00 – 17.00 uur
Di    10.00 – 17.00 uur
Woe    10.00 – 12.30 uur
Do    10.00 – 17.00 uur
Vrij    10.00 – 17.00 uur
Za    10.00 – 12.30 uur
Zo    Gesloten

Social Media

Volg me op Facebook

Zodra de corona-maatregelen weer opnieuw van kracht zullen zijn worden deze in de praktijk zorgvuldig nageleefd.

Logo Balance & Blizz